Automatic Thrill (CD)

Gluecifer

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med Basement Apes tok Gluecifer steget opp i norsk rocks førstedivisjon. Platen solgte 17.000, fikk glimrende anmeldelser, og gav utsolgte turneer, Spellemansnominasjon og hits som "Easy Living" og "Losing End". Nå er de tilbake med det suverene albumet Automatic Thrill. Første single heter "A Call From The Other Side," og har en tilhørende video regissert av Amir Chandin som blant annet har laget videoer med Cardigans og Hellacopters.

Om den nye skiva sto det i Dagbladet: "Gluecifer er ikke kunstnere, men pokker så gøy det er." Ellers har albumet jevnt over fått femmere i landets aviser, men vel så hyggelig er det at Biff Malibu & co. blir lagt merke til i såpass viktige publikasjoner som NME og Kerrang. NME gir albumet 8 av 10, mens Kerrang smeller til med 5/5 - toppkarakter - og skriver: "Rock 'n' roll at its shameless best."

Sporliste

 1. Automatic Thrill
 2. Take It
 3. Car Full Of Stash
 4. Here Come The Pigs
 5. DingDong Thing
 6. A Call From The Other Side
 7. Shaking So Bad
 8. Freeride
 9. Put Me On A Plate
 10. Dr. Doktor
 11. The Good Times Used To Kill Me

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Gluecifer
Label Epic Bestillingsnummer 5138889

Anmeldelser