Aux Trois Mailletz: Jazz In Paris (CD)

Memphis Slim & Willie Dixon

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Rock And Rolling The House
  2. Baby Please Come Home
  3. How Make You Do Me Like You Do
  4. Way She Loves A Man, The
  5. New Way To Love
  6. African Hunch With A Boogie Beat
  7. Shame Pretty Girls
  8. Baby-Baby-Baby
  9. Do De Do
  10. Cold Blooded
  11. Just You And I
  12. Pigalle Love
  13. All By Myself


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 13
Artist Memphis Slim & Willie Dixon Label Verve/EmArcy
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5197292