Awake: The New Edition (CD)

John Wesley Harding

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Good Morning (I Just Woke Up)
  2. Your Ghost (Don't Scare Me No More)
  3. Window Seat
  4. Burn
  5. It's All My Fault
  6. Sweet Tears Blood And Come
  7. Poor Heart
  8. Miss Fortune
  9. Song I Wrote Myself In The Future
  10. Something To Write Home About
  11. You're Looking At Me
  12. You So and So
  13. I'm Staying Here (And I'm Not Buying A Gun)
  14. Good Bye (Late O'Clock)
  15. Wooden Overcoat (bonus track)
  16. Jackson Cage (bonus track)
  17. Punch 'N' Judy (bonus track)
  18. I Just Woke Up (bonus track)
  19. Wreck On The Highway (bonus track)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist John Wesley Harding
Label Appleseed Leverandør Import
Bestillingsnummer APLE104.2