Away Out On The Mountain (CD)

Tim O'Brien

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Away Out On The Mountain
  2. Wichita
  3. Orphan Girl
  4. He Lifts Me
  5. When I Was A Cowboy
  6. Tragic Romance
  7. Don´t Let Me Come Home A Stranger
  8. Home By The Sea
  9. Price To Pay
  10. That´s How I Learned To Sing The Blues
  11. Bad Day (Hole In Your Shoe)
  12. When My Blue Moon Turns To Gold Again
  13. Ain´t No Grave Gonna Hold My Body Down
  14. Father Adieu


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tim O'Brien
Label Sugar Hill Bestillingsnummer SUH3825.2