B-Sides & Rarities Part II (2CD)

Nick Cave & The Bad Seeds

159,19 15919 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

B-SIDES & RARITIES PART II was compiled by Nick Cave & Warren Ellis and features 27 tracks from "Dig, Lazarus, Dig!!!" in 2006 to 2019s "Ghosteen". Also features 19 rare and unreleased tracks including first recordings of 'Skeleton Tree', 'Girl in Amber', 'Bright Horses' and 'Waiting for You'.

  1. A1. Hey Little Firing Squad
  2. A2. Fleeting Love
  3. A3. Accidents Will Happen
  4. A4. Free To Walk (With Debbie Harry)
  5. A5. Avalanche*
  6. A6. Vortex *
  7. B1. Needle Boy
  8. B2. Lightning Bolts
  9. B3. Animal X
  10. B4. Give Us a Kiss
  11. B5. Push The Sky Away (Live with The Melbourne Symphony Orchestra)*
  12. C1. First Skeleton Tree*
  13. C2. King Sized Nick Cave Blues*
  14. C3. Opium Eyes*
  15. C4. Big Dream (With Sky)*
  16. C5. Instrumental #33*
  17. C6. Hell Villanelle*
  18. C7. Euthanasia*
  19. C8. Life Per Se*
  20. D1. Steve McQueen*
  21. D2. First Bright Horses*
  22. D3. First Girl in Amber*
  23. D4. Glacier*
  24. D5. Heart that Kills You*
  25. D6. First Waiting for You*
  26. D7. Sudden Song*
  27. D8. Earthlings*
Utgitt 2021 Format 2CD
Sjanger Rock Artist Nick Cave & The Bad Seeds
Bestillingsnummer 4050538626841