Baby Come Back: The Best Of Player (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Baby Come Back
  2. This Time I´m In It For Love
  3. Melanie
  4. Prisoner Of Your Love
  5. I´ve Been Waiting
  6. Wait Until Tomorrow
  7. Givin´ It All
  8. Who Do You Think You Are?
  9. It´s For You
  10. Bad News Travels Fast
  11. If Looks Could Kill
  12. Some Things Are Better Left Unsaid
  13. It Only Hurts When I Breathe
  14. Beautiful Love
  15. Footprints In The Sand


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Player
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MRY538156.2