Baby I'm Bored (CD)

Evan Dando

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Repeat
  2. My Idea
  3. Rancho Santa Fe
  4. Waking Up
  5. Hard Drive
  6. Shots Is Fired
  7. It Looks Like You
  8. Same Thing You Thought Hard About Is The Same Part I Can Live Without, The
  9. Why Do You Do This To Yourself
  10. All My Life
  11. Stop My Head
  12. In The Grass All Wine Colored



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Evan Dando
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BN141.2