Baby The Rain Must Fall / It's Gonna Be Fine (CD)

Glenn Yarbrough

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Baby The Rain Must Fall
  2. Lonesome
  3. She's Too Far Above Me
  4. Rusting In The Rain
  5. Love, Let Me Not Hunger
  6. The Bull Frog Song
  7. She
  8. Long Time Blues
  9. I've Been To Town
  10. Billy Goat Hill
  11. Library
  12. Unknown
  13. Never Let Her Go
  14. Sometimes
  15. Half A World Away
  16. Where Does Love Go
  17. Island Of The Mind
  18. Now That They're Playing A Love Song
  19. Ring Of Bright Water
  20. Summer Sunshine
  21. What The World Needs Now
  22. It's Gonna Be Fine
  23. Down In The Jungle
  24. I Hate To See The Sun Go Down


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Glenn Yarbrough
Label Collectables Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL2741.2