Bach: Lute Works (CD)

Johann Sebastian Bach

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Party Fun Theme
  2. Football Crazy
  3. Ring O Ring O Roses
  4. I Am the Music Man
  5. Put Your Finger on Your Nose
  6. Oranges and Lemons
  7. Here We Go Round the Mulberry Bush
  8. One Finger One Thumb
  9. Mr Blobby
  10. Old Macdonald
  11. Do You Know the Muffin Man?
  12. London Bridge Is Falling Down
  13. The Farmer's in His Den
  14. Head Shoulders Knees and Toes
  15. Bob the Builder Medley
  16. Party Fun Theme
  17. If You're Happy and You Know It (Introduction)
  18. Musical Statues
  19. Simon Says
  20. Dance Around the Islands
  21. Musical Numbers
  22. If You're Happy and You Know It (Goodbye)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Johann Sebastian Bach
Label Opus 111 Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer E3000