Back In The Game (CD)

Syl Johnson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Back In The Game
  2. I Like Your Style
  3. I Can't Stop
  4. Please Don't Give Up On Me
  5. Keep On Loving Me
  6. Take Me To The River
  7. Ghetto Woman
  8. Watch What You Do To Me
  9. Dipped In The Water - Johnson, Syl & Syleena Thompson
  10. Drivin' Wheel
  11. Any Way The Wind Blows
  12. Clean Up Man
  13. I Will Rise Again
  14. All Of Your Love


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Syl Johnson
Label Delmark Leverandør Import
Bestillingsnummer DLM674.2