Back In The Saddle Again - Fine Country Classics (2CD)

Diverse Country

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. I'm So Lonesome I Could Cry-Hank Williams
  2. New San Antonio Rose-Bob Wills
  3. Walkin' After Midnight-Patsy Cline
  4. Walking The Floor Over You-Ernest Tubb
  5. I Walk The Line-Johnny Cash
  6. The Window Up Above-George Jones
  7. Blue Moon Of Kentucky-Bill Monroe
  8. Harper Valley PTA-Jeannie C Riley
  9. Can The Circle Be Unbroken-Carter Family
  10. Release Me-Dolly Parton
  11. Who Will Be The Next Fool Be?-Charlie Rich
  12. Long Black Veil-Lefty Frizzell
  13. I Wanna Be A Cowboy's Sweetheart-Patsy Montana
  14. I Wanna Play House With You-Eddy Arnold
  15. Foggy Mountain Breakdown-Lester Flatt & Earl Scruggs
  16. Ruby Don't Take Your Love To Town-Kenny Rogers
  17. Wild Side Of Life-Hank Thompson
  18. It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels-Kitty Wells
  19. Let The Jukebox Keep On Playing-Carl Perkins
  20. Night Life-Willie Nelson
  21. Don't Think Twice It's All Right-Waylon Jennings
  22. I'm Movin' On-Hank Snow
Disk 2
  1. Tennessee Waltz-Patti Page
  2. In The Jailhouse Now (No.1)-Jimmie Rodgers
  3. Waiting For A Train-Jerry Lee Lewis
  4. I Can't Stop Loving You-Don Gibson
  5. Shame On You-Spade Cooley
  6. If I Needed You-Townes Van Zandt & EmmyLou Harris (Live)
  7. Stand By Your Man-Lynn Anderson
  8. The Pill-Loretta Lynn (Live)
  9. Indian Love Call-Slim Whitman
  10. In The Pines-Louvin' Brothers
  11. He'll Have To Go-Jim Reeves
  12. Me And Bobby Mcgee-Charley Pride (Live)
  13. I'm A Man Of Constant Sorrow-Stanley Brothers
  14. Makin' Believe-Wanda Jackson
  15. Above And Beyond-Buck Owens
  16. 16 Tons-Tennessee Ernie Ford
  17. What A Woman In Love Won't Do-Sandy Posey
  18. Wabash Cannonball-Roy Acuff
  19. Old Shep-Red Foley
  20. If Teardrops Were Pennies-Carl Smith
  21. Back In The Saddle Again-Gene Autry
  22. Both Sides Now-Ann Murray


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Country, Pop Antall disker 1
Antall spor 44 Artist Diverse Artister, Diverse Country
Label Metro Select Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer METRSL015