Back To The Front (CD)

The Magic Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Human Gets Me The Blues
  2. Click Clack
  3. Abba Zaba
  4. I'm Gonna Booglarize You Baby
  5. Sun Zoom Spark
  6. Alice In Blunderland
  7. Steal Softly Thru Snow
  8. Dropout Boogie
  9. Moonlight On Vermont
  10. Circumstances
  11. On Tomorrow
  12. Floppy Boot Stomp, The
  13. Hair Pie
  14. Nowadays A Woman's Gotta Hit A Man
  15. When It Blow's If Stacks
  16. I Wanna Find A Woman Who WIll Hold My Big Toe Till I Have To Go
  17. Sure 'Nuff N Yes I Do



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Magic Band
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ATPR69312.2