Back To The Story (2CD)

The Idle Race

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Skeleton And The Roundabout
  2. Happy Birthday
  3. Birthday
  4. I Like My Toys
  5. Morning Sunshine
  6. Follow Me Follow
  7. Sitting In My Tree
  8. On With The Show
  9. Lucky Man
  10. Don't Put Your Boys In The Army Mrs Ward
  11. Pie In The Sky
  12. Lady Who Said She Could Fly
  13. End Of The Road
  14. Come With Me
  15. Sea Of Dreams
  16. Going Home
  17. Reminds Me Of You
  18. Mr Crow And Sir Norman
  19. Please No More Sad Songs
  20. Girl At The Window
  21. Big Chief Woolley Bosher
  22. Someone Knocking
  23. Better Life (The Weather Man Knows)
  24. Hurry Up John
  25. Lucky Man (alternative version)
  26. Follow Me Follow (alternative version)
  27. Days Of Broken Arrows (alternative version)
Disk 2
  1. Here We Go Round The Lemon Tree
  2. My Father's Son
  3. Imposters Of Life's Magazine
  4. Knocking Nails Into My House
  5. Days Of The Broken Arrows
  6. Worn Red Carpet
  7. In The Summertime
  8. Told You Twice
  9. Neanderthal Man
  10. Victim Of Circumstance
  11. Dancing Flower
  12. Sad O'Sad
  13. Clock
  14. I Will See You
  15. By The Sun
  16. Alcatraz
  17. And The Rain
  18. She Sang Hymns Out Of Tune
  19. Bitter Green
  20. We Want It All



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 47 Artist The Idle Race
Label Capitol Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 09463853042