Back WithThe Thugz Vol. 2 (CD)

Bizzy Bone

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Back With The Thugz Pt. 2
  2. Empty Out My Clip (Featuring Mr. Capone-E)
  3. Put Yo Hands Up
  4. Dedicated 2 The Military (Army, Navy, Marines, & Air Force)
  5. I Know
  6. On The Inside
  7. Dealing With A Thug (Featuring Mr. Capone-E)
  8. Breath Of Bizzy
  9. Fire, Fire, Fire
  10. I Demand Much Respect
  11. Look Into My Eyes
  12. Not Scary (Featuring Mr. Criminal)
  13. Automatic Glock
  14. Getcha Money
  15. Always Be With You (Featuring Hazadous)
  16. Diary of A "G" Promo


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Bizzy Bone
Label Hi Power Ent. Bestillingsnummer HIPW2115.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende