Backstage/Golden Greats (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Go Now
  2. Carnival (Manha De Carnaval)
  3. It All Adds Up Now
  4. Reason To Believe
  5. Masters Of War
  6. Do You Believe In Magic
  7. I Wasn´t Ready
  8. House Is Not A Home
  9. Take Me For A Little While
  10. Impossible Dream (The Quest)
  11. Click Song
  12. Song Called Children
  13. All I Really Wanna Do
  14. Sunny
  15. Alfie
  16. Come And Stay With Me
  17. I Feel Something In The Air
  18. Where Do You Go
  19. Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
  20. Bells Of Rhymney
  21. You Better Sit Down Kids
  22. Hey Joe
  23. Mama (When My Dollies Have Babies)
  24. Until It´s Time For You To Go


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Cher
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO755


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende