Bad Axe (CD)

Son Seals

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Pick Me For Your Fool
  2. Going Home (Where Women Got Meat On Their Bones)
  3. Just About To Lose Your Clown
  4. Friday Again
  5. Cold Blood
  6. Out Of My Way
  7. I Think You're Foolin' Me
  8. I Can Count On My Blues
  9. Can't Stand To See Her Cry
  10. Person To Person


Utgitt 1984 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Son Seals
Label Alligator Leverandør Import
Bestillingsnummer ALL514738.2