Bad Luck Blues (CD)

Albert King

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Bad Luck Blues
  2. (Be On) Your Merry Way
  3. Murder
  4. Wild Women
  5. Searchin For A Woman
  6. California
  7. Won´t Be Hangin Around
  8. Howlin For My Darlin
  9. Ooh-Ee Baby
  10. Why Are You So Mean To Me
  11. Need You By My Side
  12. The Time Has Come
  13. Let´ s Have A Natural Ball
  14. Blues At Sunrise
  15. I Walked All Night Long
  16. I´ ve Made Nights By Myself
  17. Don´ t Throw Your Love On Me So Strong
  18. This Morning
  19. I Get Evil
  20. What Can I Do To Change Your Mind?
  21. I´ ll Do Anything You Say
  22. Got To Be Some Changes Made
  23. Travelin To California
  24. Dyna Flow


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Albert King
Label Music Avenue Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer 250321