Bad Medicine (CD)

The Booze Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro-Up The Bracket
  2. Victim Of Contradiction
  3. For Once In My Life
  4. Black Lungs
  5. Rough Cut
  6. City Of The South
  7. Cold Smoke
  8. Times You Stumble
  9. Nights At The Counter
  10. I Don´t Care
  11. Take A Ride
  12. Till The Wheels Come Off
  13. Ray (Seperate Ways)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Booze Brothers
Label Soulfood Leverandør Sound Pollution
Bestillingsnummer WRR197


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende