Ballad Of Forty Dollars / Homecoming (CD)

Tom T. Hall

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. That's How I Got To Memphis
  2. Cloudy Day
  3. Shame On The Rain
  4. Highways
  5. Forbidden Flowers
  6. Ain't Got The Time
  7. Ballad Of Forty Dollars
  8. I Washed My Face In The Morning Dew
  9. Picture Of Your Mother
  10. World The Way I Want It
  11. Over & Over Again
  12. Beauty Is A Fading Flower
  13. Week In The Country Jail
  14. Strawberry Farms
  15. Shoeshine Man
  16. Kentuckty In The Morning
  17. Nashville Is A Groovy Little Town
  18. Margie's At The Lincoln Park Inn
  19. Homecoming
  20. Carter Boys
  21. Flat-Footin' It
  22. George (And The Northwoods)
  23. I Miss A Lot Of Trains


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Tom T. Hall
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD15631