Banga (CD)

Patti Smith

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Patti Smiths ellevte studioalbum er også hennes første med nytt materiale på hele åtte år - nærmere bestemt siden bejublede "Trampin'" kom ut i 2004. Banga er inspirert av Smiths unike drømmer og observasjoner, med poetiske tekster som speiler en kompleks verden full av kaos og skjønnhet.

De utforskende sangene gjør rom for et bredt spekter av opplevelser og følelser; "Amerigo" er en melodiøs ouverture hvor Smith forestiller seg Amerigo Vespuccis reise til den nye verden i 1497, mens "Fuji-san" er en rockelåt for japanerne som overlevde jordskjelvet i 2011. Den klassiske balladen "This Is The Girl" er en hyllest til avdøde Amy Winehouse, "Nine" er en bursdagssang skrevet til kompisen Johnny Depp og "Constantine's Dream" er en improvisert meditasjon over kunsten og naturen.

Banga ble innspilt i Electric Lady Studios i New York, hvor produksjonen ble gjort av Smith og bandet hennes: Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty og mangeårig samarbeidspartner Lenny Kaye. Blant gjestene finner vi Tom Verlaine (Television), Jack Petruzzelli, sønnen Jackson og datteren Jesse Paris. Første single fra albumet var "April Fool".

Sporliste

 1. Amerigo
 2. Fuji-san
 3. April Fool
 4. This is the Girl
 5. Banga
 6. Maria
 7. Tarkovsky (The Second Stop is Jupiter)
 8. Mosaic
 9. Nine
 10. Seneca
 11. Constantine's Dream
 12. After the Gold Rush

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Patti Smith
Label Columbia Bestillingsnummer 0886972221724

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende