Baptism (CD)

Joan Baez

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Old Welsh Song
  2. I Saw The Vision Of Armies
  3. Minister Of War
  4. Song In The Blood
  5. Casida Of The Lament
  6. Of The Dark Past
  7. London
  8. In Guernica
  9. Who Murdered The Minutes
  10. Oh, Little Child
  11. No Man Is An Iland
  12. From Portrait Of The Artist As A Young Man
  13. All The Pretty Little Horses
  14. Childhood III
  15. Magic Wood, The
  16. Poems From The Japanese
  17. Colours
  18. All In Green Went My Love Riding
  19. Gacela Of The Dark Death
  20. Parable Of The Old Man And The Young, The
  21. Evil
  22. Epitaph For A Poet
  23. Old Welsh Song
  24. Mystic Numbers 36 Wedding Song (bonus track)
  25. When The Shy Star Goes Forth In Heaven (bonus track)
  26. Angel (bonus track)



Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Joan Baez
Label Vanguard Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VMD79721