Barbra - The Concert Highlights (CD)

Barbra Streisand

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Overture
  2. As If We Never Said Goodbye
  3. Opening Remarks
  4. MEDLEY: I'm Still Here/Everybody Says Don't/Don't Rain On My Parade
  5. Can't Help Lovin' That Man
  6. I'll Know
  7. People
  8. Will He Like Me?
  9. He Touched Me
  10. Evergreen
  11. Man That Got Away, The
  12. Way We Were, The
  13. You Don't Bring Me Flowers
  14. Lazy Afternoon
  15. Not While I'm Around
  16. Ordinary Miracles
  17. YENTL MEDLEY: Where Is It Written?/Papa, Can You Hear Me?/Will Someone Ever Look At Me That Way?/Piece Of Sky, A
  18. Happy Days Are Here Again
  19. My Man
  20. Somewhere



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist Barbra Streisand Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY67100.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende