Bare Tracks: The Columbia Years (CD)

Bobby Bare

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Greasy Grit Gravy
  2. Gambler (feature the Cowboys )
  3. Sleep Tight Good Night Man
  4. Numbers
  5. Tequila Sheila
  6. Food Blues
  7. Take Me As I Am (Or Let Me Go)
  8. Let Him Roll
  9. New Cut Road
  10. Dropping Out Of Sight
  11. Appaloosa Rider
  12. Willie Jones (feature Charlie Daniels)
  13. Diet Song
  14. If You Ain't Got Nothin' (You Got Nothin' To Lose)
  15. Rough On The Living
  16. No Memories Hangin' Round (feature Rosanne Cash)


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Bobby Bare
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer KOC8013.2