Bare Vente Litt På Sjelen (CD)

Henning Kvitnes

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bare vente litt på sjelen, Henning Kvitnes' første skive med nytt materiale på tre år, har blitt spilt inn hos Lasse Englund på Lidingø i Stockholms skjærgård, og i Hitsville på Bakke i Halden. Begge steder et steinkast fra vannet eller havet. Et element som står sentralt i flere av sangene. Å finne roen i det enkle og nære. På ei trebru over ei lita elv eller på ei varm strand syd på Koster. Sanger som via sterk lengsel har kommet til gjennom en lang vinter ved et kjøkkenbord nord i verden. Noen av dem har også blitt spilt inn der, før de har blitt sendt videre til etterbehandling hos mer teknofile. Ekte folkemusikk fra grensetraktene mot Sverige. Alt skrevet av Kvitnes, med unntak av en tekst av den fremadstormende Kongsvinger-forfatteren Levi Henriksen. Nok en grenseboer fra Amazon-land.

Av musikerne på platen vil det være naturlig å nevne Ale Møller og Magnus Stinnerbom fra den svenske folkemusiker-adelen, som begge gjør en fantastisk innsats sammen med Lasse Englund. På den norske siden vil vi trekke fram Tomas Sigveland og hans stilsikre og varme produksjon i nært samarbeid med sjefen sjøl.

Sporliste

 1. Na-na-na ... i himmelen inn
 2. La friheten finne vei
 3. Lengselen
 4. Hver gang jeg så en stjerne falt
 5. Ikke rart jeg elska deg
 6. Et steg til
 7. Vente litt på sjelen
 8. Solstråle
 9. Villig til å falle
 10. Min tid i himmelen
 11. Hjem

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Henning Kvitnes
Label EMI Norge Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)
Bestillingsnummer 5099960206626

Anmeldelser