199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Swinging From The Chains Of Love
  2. If I Catch You Cryin'
  3. Water Or Gasoline
  4. Stoned
  5. Lock All The Doors
  6. Had Enough Of You Today
  7. Born To Be A Traveler
  8. Jackie Washington
  9. Heaven Knows Your Name
  10. Song On The Radio
  11. You're So Easy To Love
  12. Willie's Diamond Joe
  13. Tie Me At The Crossroads
  14. House Of Sin


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Blackie And The Rodeo Kings
Label True North Bestillingsnummer TN300.2