Barnet I Krybben (CD)

Garness

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Duoen Garness gav høsten 2008 ut debuten The Good Or Better Side of Things, som blant annet fikk følgende karakteristikker i norske medier: "Leken, melodiøs og original", "ei plate å falle til ro med" og "poprock som utfordrer uten å bli slitsom". Høsten 2009 tilbrakte tvillingsøstrene Ingelin og Hildegunn mye tid i en kjeller på Grefsen for å lage julestemning i albumformat, med Barnet I Krybben som resultat.

Jentene har i flere år deltatt på Oslo Gospel Choirs omfattende juleturnéer, med en egen avdeling i konsertene. Etter å ha mottatt stadige henvendelser fra publikummere som ønsket å få tak i innspillinger av sangene som ble fremført, begynte ideen om en juleutgivelse med Garness å ta form. Etter hvert som den kreative prosessen i studio kom i gang oppdaget jentene at deres musikalske identitet virkelig kom til sin rett i det landskapet og den stemningen som mye av julens repertoar inviterer til.

Med seg på Barnet I Krybben har duoen Elvira Nikolaisen og Emil Nikolaisen (Sereena Manesh), i tillegg til blant andre Torstein Lofthus (trommer), Tor Egil Kreken (bass og kontrabass), Geir Sundstøl (gitarer) og Burghard Wellmann (håndklokker).

Barnet I Krybben er et album full av kontraster. Det skal utfordre lytteren, men er likefullt ladet med julestemning. Det går fra detaljrike, løsslupne arrangementer som gnistrer av utadvendthet til helt nedstrippede vuggevisestemninger. Med denne utgivelsen tilfører Garness julemusikken noe helt nytt og annerledes.

Sporliste

  1. I denne søte juletid
  2. No koma Guds englar
  3. Fangens julekveld
  4. Eg synger julekvad
  5. The Sheperd Song
  6. Mitt hjerte alltid vanker
  7. Stille natt
  8. Nativity Carol
  9. Barnet i krybben
  10. Hellige natt

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Garness
Label Plush Music Bestillingsnummer PBM0901