Barrios: Guitar Music, Vol 3 (CD)

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Heard That Song Before
  2. As Time Goes By
  3. Let's Get Lost
  4. If You Please
  5. Pistol Packin' Mama
  6. I'll Be Seeing You
  7. I Love You
  8. Everything I Have Is Yours
  9. Can't Get Out of This Mood
  10. Miss Annabelle Lee
  11. Too Much in Love
  12. Amor
  13. As Long as There's Music
  14. Dancing in the Dark
  15. It Could Happen to You
  16. Come Out, Come Out, Wherever You Are
  17. It Had to Be You
  18. If Loveliness Were Music
  19. More and More
  20. More Than You Know
  21. Easter Parade
  22. Candy
  23. This Is Always
  24. You Keep Coming Back Like a Song
  25. Put Your Dreams Away (For Another Day)
  26. They Say It's Wonderful
  27. (There'll Be A) Hot Time in the Town of Berlin (When the Yanks Go ...)
  28. The Song Is You
  29. Where or When
  30. America the Beautiful
  31. Nancy (With the Laughing Face)
  32. She's Funny That Way
  33. It Could Happen to You
  34. I'll Be Seeing You
  35. Begin the Beguine
  36. Speak Low
  37. It's Only a Paper Moon
  38. I Fall in Love Too Easily
  39. Someone to Watch over Me
  40. Two Hearts Are Better Than One
  41. I Fall in Love With You Every Day
  42. The Charm of You
  43. Oh Bess, Oh Where's My Bess?
  44. Oh Bess, Oh Where's My Bess?
  45. It Might as Well Be Spring
  46. The House I Live In
  47. The Coffee Song (They've Got an Awful Lot of Coffee in Brazil)
  48. Lost in the Stars
  49. I Saw You First
  50. A Lovely Way to Spend an Evening
  51. I Couldn't Sleep a Wink Last Night


Utgitt 2007 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 51
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8557807