Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose (CD)

Meat Loaf

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Monster Is Loose
  2. Blind As A Bat
  3. It´s All Coming Back To Me Now
  4. Bad For Good
  5. Cry Over Me
  6. In The Land Of The Pigs The Butcher Is King
  7. Monstero
  8. Alive
  9. If God Could Talk
  10. If It Ain´t Broke, Break It
  11. What About Love
  12. Seize The Night
  13. Future Ain´t What It Used To Be
  14. Cry To Heaven



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Meat Loaf
Label Virgin Leverandør Import
Bestillingsnummer VIR63147.2