Be My Baby - The Very Best Of The Ronettes (CD)

The Ronettes

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Why Don´t They Let Us Fall In Love - Veronica
  2. Be My Baby
  3. Baby, I Love You
  4. (The Best Part of) Breakin’ Up
  5. So Young – Veronica
  6. Do I Love You?
  7. Walking In the Rain
  8. I Wonder
  9. When I Saw You
  10. You Baby
  11. Born To Be Together
  12. Is This What I Get For Loving You?
  13. Paradise
  14. Here I Sit
  15. I Wish I Never Saw the Sunshine
  16. Everything Under the Sun
  17. I Can Hear Music
  18. You Came, You Saw, You Conquered



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist The Ronettes
Label Sony Legacy Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697612862