Beast Of Bergen (CD)

Mads Eriksen

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
"Supergitaristen Mads Eriksen slipper sin 9énde solo album ""Beast of Bergen"" 28.august 2020. Et fyrverkeri av et instrumentalt album som spenner over flere sjangre, men der sounden er mer tilbake til det rocka uttrykket fra den kritikerroste cd-en ""Storyteller"" i 1992. Mads Eriksen gir ut sin nye plate på MTG Music, og innspillingen viser Mads Eriksens unike evne til å skrive fengende instrumental låter, samtidig som han demonstrerer teknikk i verdensklasse. Mads har tidligere fått glitrende omtale i blader som ROLLING STONE, Guitar Magazine, Guitar Player hvor flere har utpekt han som en av verdens beste gitarister.
""Allerede før Mads Eriksen ga ut sin første soloplate i januar 1990, hadde det anerkjente magasinet Guitar Player profilert den norske gitaristen med en panegyrisk omtale. Albumet ”Journey” fikk blendende kritikker i samme magasin, og de omtalte supergitaristen som en krysning mellom Eddie Van Halen og Joe Satriani. Det neste albumet; Storyteller, ble valgt til ""Album Of The Month"" i ""Guitar For The Practising Musician"" som da var det største gitarmagasinet i USA. Dette albumet fikk også strålende kritikker i Japan. I 1994 ble Mads Eriksen utnevnt til musikalskambassadør for Norge i USA av handelsminister Grete Knutsen. Dette medførte at han i 1996 og 1999 representerte Eugen Guitars og Seymor Duncan pickups på det kjente NAMM-showet i Los Angeles sammen med de fremste gitaristene i verden. Mads Eriksen har oppnådd anerkjennelse i store deler av verden for sin virtuositet og for en allsidighet som spenner fra knallhard rock til fløyelsmyk klassisk musikk.
Med seg på dette nye albumet har han med drevne musikere som Frank Hovland, Gunnar Bjelland og Zsolt Meszaros. Mads har tidligere utgitt blant annet ”Internission Troldhaugen” som er en tolkning av Greig-musikk på el gitar.
Mads har turnert i mange land med gitar-konseptene blant annet Tyskland, Nederland, Belgia, Spania, Tsjekkia, Østerrike, Skottland, Litauen og USA.
Det nye albumet har ni nye låter og en aukusik version av Rollings Stones klassiker «Ruby Tuesday».
Produktfakta
Utgitt 2020 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Mads Eriksen
Bestillingsnummer MTG20298
Sporliste
  1. Dragonhead
  2. Crazy Calm
  3. Part Of The Evolution
  4. Sea Of Frozen Dreams
  5. Baroque Amoque
  6. Hats Off To (Jimmy) Page
  7. To Be Human
  8. Ruby Tuesday
  9. Faster Than A Speeding Bullet
  10. Riffrafferendum

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende