Beautiful Ballads & Love Songs (CD)

Billie Holiday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Wished On The Moon
  2. If You Were Mine
  3. These Foolish Things
  4. Summertime
  5. Easy Living
  6. I´ve Got My Love To Keep Me Warm
  7. Very Thought Of You, The
  8. More Than You Know
  9. Man I Love, The
  10. Me, Myself And I
  11. You Go To My Head
  12. Body And Soul
  13. Until The Real Thing Comes Along
  14. Night And Day
  15. All Of Me



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Billie Holiday
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY721625.2