Beautiful Mess (CD)

Thelonious Monster

89,50 8950 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Live In A Nice House
  2. Blood Is Thicker Than Water
  3. Body And Soul?
  4. Adios Lounge (Duet With Tom Waits)
  5. I Get So Scared
  6. Song For A Politically Correct Girl From The Valley
  7. Ain't Never Been Nuthin' For Me In This World
  8. Bus With No Driver
  9. Vegas Weekend
  10. Weakness In Me
  11. The Beginning And The End


Utgitt 1992 Reutgitt 2018
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Thelonious Monster Label Music On CD
Bestillingsnummer MOCCD13665


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende