Because Of You - Freddy Cole Sings Tony Bennett (CD)

Freddy Cole

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Getting Some Fun Out Of Life
  2. Blame It On My Youth
  3. Because Of You
  4. All For You (Nuages)
  5. If I Ruled The World
  6. What Are You Afraid Of?
  7. You´re My Thrill
  8. I Got Lost in Her Arms
  9. Gentle Rain
  10. If We Never Meet Again


Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Freddy Cole Label HighNote
Bestillingsnummer HCD 7156