Before & After (CD)

Carrie Newcomer

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Before And After
  2. Ghost Train
  3. I Do Not Know It´s Name
  4. Stones In The River
  5. If Not Now
  6. A Small Flashlight
  7. I Meant To Do My Work Today
  8. A Simple Change Of Heart
  9. Hush
  10. Coy Dogs
  11. Do No Harm
  12. I Wish I May, I Wish I Might
  13. A Crash Of Rhinoceros


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Carrie Newcomer
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP613276.2