Before The Next Teardrop Falls (CD)

Freddy Fender

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Wild Side Of Life
  2. Before The Next Teardrop Falls
  3. Wasted Days And Wasted Nights
  4. Mathilda
  5. You´ll Lose A Good Thing
  6. Since I Met You Baby
  7. Almost Persuaded
  8. Enter My Heart
  9. The Girl Who Waits On Tables
  10. Going Out With The Tide
  11. Silver Wings
  12. Baby I Want To Love You
  13. Running Back
  14. A Man Can Cry
  15. But I Do
  16. Just Because
  17. Mean Woman Blues
  18. Crazy Baby
  19. I´m Leaving It All Up To You
  20. Sweet Summer Day


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Freddy Fender
Label Immortal Leverandør Import
Bestillingsnummer CSRS55403.2