Being Everything, Knowing Nothing (CD)

Morten Abel

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Han blir gjerne omtalt som Norges største popstjerne og Norges ubestridte popkonge. Dessuten blir det gjerne sagt om ham at han er en av de få her til lands som er forskånet Jantelovens klamme grep - med andre ord, Morten Abel gjør som han vil. Og slik er det vel, både musikalsk og i presse-sammenheng - særlig etter at han solgte over 170000 eksemplarer av sitt forrige album, I'll Come Back and Love You Forever fra 2001. (Han har forøvrig solgt vanvittige 320000 av sine to siste album tilsammen.)

Being Everything, Knowing Nothing leverer enda en gang Stavangers største sønn (?) et album smekkfullt av gode poplåter. Anført av den kontroveriselle førstesinglen "Birmingham Ho" benytter Abel anledningen til å vise oss hvordan man skal skrive, bygge opp og fremføre kvalitetspop. Han flørter med en rekke genre denne gang - fra reggae via hip hop til country-rock, men alltid med kontrollen i behold. Eksperimentene tar aldri overhånd. Enten han vil det eller ei, er det en popartist han er. Og takk for det.

Sporliste

 1. House On Fire
 2. Inparticular
 3. Winterland
 4. Surfer Girl
 5. Trendsetter
 6. Elephant Man
 7. Mr. Innocent
 8. The Birmingham Ho
 9. Gravedigging
 10. Opera
 11. Cecilia Carter
 12. I´ll Be Good

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Morten Abel
Label Virgin Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 72435959202

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende