Belfast Gypsies (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Gloria's Dream
  2. The Crazy World Inside Me
  3. Midnight Train
  4. Aria Of The Fallen Angels
  5. It's All Over Now Baby Blue
  6. People, Let's Freak Out
  7. Boom Boom
  8. The Last Will And Testament
  9. Portland Town
  10. Hey Gyp (Dig The Slowness)
  11. Suicide Song
  12. Secret Police
  13. Portland Town (French EP Mix)
  14. It's All Over Now Baby Blue (French EP Mix)
  15. Midnight Train (French EP Mix)
  16. The Gorilla (French EP Mix)
  17. Secret Police (45 Mix)
  18. Gloria's Dream (45 Mix)


Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Them
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CRREV49