Bells Are Tolling (CD)

Fairfield Four

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bells Are Tolling
  2. What Are They Doing In Heaven Today
  3. Memories Of My Mother
  4. Every Knee Has Got To Bow
  5. Don't Let Nobody Turn You Around
  6. Wait On The Lord
  7. I John Saw The Number
  8. In The Old Time Way
  9. At The Gates Of The City
  10. My Work On Earth Will Soon Be Done
  11. I'll Be So Happy (If I Could Hear My Mother Pray Again)
  12. Hide Me In Thy Bosom


Utgitt 1960 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Fairfield Four
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ACI771.2