Ben Folds Presents: University A Cappella (CD)

Ben Folds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Not the Same (Featuring The Spartones)
  2. Jesusland (Featuring The Loreleis)
  3. Brick (Featuring The Leading Tones)
  4. You Don´t Know Me (Featuring With Someone Else´s Money)
  5. Still Fighting It (Featuring Mosaic Whispers)
  6. Boxing
  7. Selfless, Cold And Composed (Featuring The Sacremento State Jazz Singers)
  8. Magic (Featuring The Voices In Your Head)
  9. Landed (Featuring The Colorado Bufoons)
  10. Time (Featuring The Princeton Nassoons)
  11. Effington
  12. Evaporated (Featuring Newtones)
  13. Fred Jones Part 2 (Featuring The Pennsylvania Gracenotes)
  14. Amy (Featuring The Rochester Midnight Ramblers)
  15. Fair (Featuring Eau Claire´s Fifth Element)
  16. The Luckiest (Featuring The St. Louis Amateurs)



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Ben Folds
Label Epic Leverandør Import
Bestillingsnummer EPIC747301.2