Bend Down And Touch Me / Each Of Us Alone (CD)

Glenn Yarbrough

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Each Of Us Alone
  2. I´m Strong But I Like Roses
  3. It´s Raining
  4. Hotel Room
  5. The Beautiful Strangers
  6. The Single Man
  7. I´ll Catch The Sun
  8. Above The Wave
  9. Listen To The Warm
  10. Where Are We Now?
  11. Each Of Us Alone (Reprise)
  12. Things Bright and Beautiful
  13. Blessings In Shades Of Green
  14. Bend Down And Touch Me
  15. To Watch The Trains
  16. Simple Gifts
  17. As I Love My Own
  18. I´m Not Afraid
  19. I Think of You
  20. Meantime
  21. A Boy Named Charlie Brown
  22. The Ivy That Clings To The Wall
  23. Lonesome Cities
  24. Champion Charlie Brown
  25. Kaleidoscope


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Glenn Yarbrough
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC978.2