Berre Meg (CD)

Ingebjørg Bratland

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Etter nærmere 150 konserter sammen med sambygdingen Odd Nordstoga, kjempekritikker, platinumsalg og Spellemann-nominasjon med suksessalbumet Heimafrå, solodebuterer Ingebjørg Bratland med Berre Meg. Albumet inneholder et knippe originale visepoplåter framført på klingende vinjedialekt, inkludert førstesingle "Ingen som du". Blant bidragsyterne finner vi Espen Lind, Ezbjörn Hazelius, Odd Nordstoga, Ingvar Hovland og Hilde Myklebust, mens Bjørn Nessjø har produsert.

Bratland er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne, og allerede før suksessen med Heimafrå har hun vært et veletablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun er nordisk mester og har vunnet NM i folkemusikk, og har flere seire i Landskappleiken som kveder. Hun har også markert seg ved deltakelse på H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit album Sorgen Og Gleden, i tillegg til å synge tittelsporet til serien Jul I Svingen på NRK.
Sporliste
  1. Strandefjell
  2. Ingen som du
  3. Fiolinisten
  4. Djupe Andedrag
  5. Fugl
  6. Snøfall
  7. Er du er snart
  8. I ein skog
  9. Kom, Jesus, lys din fred på jord
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Folkemusikk Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Ingebjørg Bratland
Bestillingsnummer 3771775

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i