Bert Williams 1915-1921 (CD)

Bert Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Indoor Sports
  2. Purpostus
  3. Never Mo'
  4. Lee Family
  5. Twenty Years
  6. O Death Where Is Thy Sting
  7. When I Return
  8. Oh Lawdy (Something's Done Got Between Ebecaneezer And Me)
  9. It's Nobody's Business But My Own
  10. Elder Eatmore's Sermon On Generosity
  11. I'm Sorry I Ain't Got It You Could Have It If I Had It Blues
  12. Checkers (It's Your Move Now)
  13. Ten Little Bottles
  14. Unlucky Blues
  15. Lonesome Alimony Blues
  16. Get Up
  17. I Want To Know Where Tosti Went When He said Goodbye
  18. Eve Cost Adam Just One Bone
  19. You'll Never Need A Doctor No More
  20. My Last Dollar
  21. I'm Gonna Quit Saturday
  22. Brother Low Down (take 2)
  23. Unexpectedly (take 2)
  24. Phrenologist Coon (7 Version)|


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Bert Williams
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DCU5661.2