Best Of Little Eva (CD)

Little Eva

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Loco-Motion, The
  2. He Is The Boy
  3. Some Kinda Wonderful
  4. I Have A Love
  5. Down Home
  6. Breaking Up Is Hard To Do
  7. Run To her
  8. Uptown
  9. Where Do I Go
  10. Up On The Roof
  11. Sharing You
  12. Will You Love Me Tomorrow?
  13. Keep Your Hands Off My Baby
  14. Let's Turkey Trot
  15. Swinging On A Star
  16. Old Smokey Loco-Motion
  17. Just A Little Girl
  18. Trouble With Boys, The
  19. What I Gotta Do (To Make You Jealous)
  20. Let's Start The Party Again
  21. Please Hurt Me
  22. Christmas Song, The
  23. I Wish You A Merry Christmas
  24. Makin' With The Magilla
  25. Wake Up John
  26. Takin' Back What I Said
  27. Get Him
  28. Another Night With the Boys
  29. Little Eva (The Locomotions)


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 29
Artist Little Eva Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CCL5407.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende