Best Of The Intruders: Cowboys To Girls (CD)

The Intruders

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Love That´s Real
  2. Cowboys To Girls
  3. Together
  4. (We´ll Be) United
  5. (Love Is Like A) Baseball Game
  6. Slow Drag
  7. Sad Girl
  8. Me Tarzan, You Jane
  9. When We Get Married
  10. Friends No More
  11. (Win, Place or Show) She´s A Winner
  12. Mother and Child Reunion
  13. I´ll Always Love My Mama
  14. I Wanna Know Your Name
  15. Teardrops
  16. Hang On In There
  17. A Nice Girl Like You
  18. Plain Ol´ Fashioned Girl
  19. To Be Happy Is The Real Thing
  20. Save The Children



Format CD Sjanger Soul
Antall spor 20 Artist The Intruders
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CBS66688


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende