Best Of The Nat King Cole Trio: Instrumental Classics/Vocal Classics/Vocal Classics (3CD)

Nat King Cole

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Jumpin' At Capitol
  2. Man I Love, The
  3. Body And Soul
  4. Prelude In C Sharp Minor
  5. What Is This Thing Called Love
  6. Easy Listening Blues
  7. Sweet Georgia Brown
  8. This Way Out
  9. Smoke Gets In Your Eyes
  10. Honeysuckle Rose
  11. Rhumba Azul
  12. Moonlight In Vermont
  13. How High The Moon
  14. I'll Never Be The Same
  15. These Foolish Things
  16. Laugh! Cool Clown
  17. Bop Kick
  18. Peaches
Disk 2
  1. All For You
  2. Staighten Up And Fly Right
  3. Gee Baby, Ain't I Good To You
  4. If You Can't Smile And Say Yes
  5. Sweet Lorraine
  6. Embraceable You
  7. It's Only A Paper Moon
  8. I Realize Now
  9. I'm A Shy Guy
  10. You're Nobody 'Til Somebody Loves You
  11. What Can I Say After I Say I'm Sorry
  12. I'm Thru With Love
  13. Come To Baby, Do
  14. Frim Fram Sauce, The
  15. How Does It Feel
  16. Route 66, (Get Your Kicks On)
  17. Baby, Baby All The Time
  18. But She's My Buddy's Chick
  19. You Call It Madness (But I Call It Love)
  20. Best Man, The
  21. For Sentimental Reasons, (I Love You)
  22. You're The Cream In My Coffee
Disk 3
  1. Meet Me At No Special Place (And I'll Be There At No Particular Time)
  2. Naughty Angeline
  3. I Miss You So
  4. That's What
  5. When I Take My Sugar To Tea
  6. What'll I Do
  7. This Is My Night To Dream
  8. Makin' Whoopee
  9. There I've Said It Again
  10. I'll String Along With You
  11. Too Marvelous For Words
  12. Love Nest
  13. Dream A Little Dream Of Me
  14. Little Girl
  15. No Moon At All
  16. If I Had You
  17. For All We Know
  18. 'Tis Autumn
  19. Yes Sir, That's My Baby
  20. I Used To Love You (But It's All Over Now)
  21. Don't Let Your Eyes Go Shopping (For Your Heart)
  22. Ooh Kickeroonie


Utgitt 1998 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall spor 62
Artist Nat King Cole Label Capitol
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 7243 4974802