Best Of The Sugarhill Years - Americana Master Series (CD)

Jerry Douglas

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wild Rumpus, The
  2. Takarasaka
  3. Senia´s Lament
  4. We Hide And Seek
  5. Lullaby Of The Leaves
  6. New Day Medley, A
  7. Cave Bop
  8. Hey Joe
  9. Birdland
  10. Monkey Let The Hogs Out
  11. Ride The Wild Turkey
  12. Tribute To Peador O´Donnell, A
  13. Things In Life
  14. Like It Is
  15. In The Sweet By And By


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Jerry Douglas
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUGCD4026