Better Must Come: The Anthology (2CD)

Delroy Wilson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Once Upon A Time
  2. I Want To Love You
  3. Love Me Forever 'Til I Die
  4. This Old Heart Of Mine
  5. Give Love A Try
  6. This Life Makes Me Wonder
  7. Put Yourself In My Place
  8. It Hurts (aka I've Been Hurt)
  9. I'm The One Who Loves You
  10. You're Number One
  11. Run Run (aka I'm Gonna Get You)
  12. Show Me The Way
  13. Gave You My Love
  14. Got To Get Away
  15. Drink Wine (Everybody)
  16. Loving You Is Sweeter Than Ever
  17. I Am Trying
  18. Better Must Come
  19. Try Again
  20. Cool Operator
  21. Come Along (aka I'll Give The World To You)
  22. Keep Your True Love Strong
  23. Peace And Love (aka Let There Be Love)
  24. You Keep On Running
  25. Call On Me
  26. Same Old Song
Disk 2
  1. Adisababa (aka Africa)
  2. Cheer Up (aka Happy Times Again)
  3. Here Come The Heartaches
  4. Who Cares
  5. Pretty Girl
  6. Ain't That Peculiar
  7. Can I Change My Mind
  8. Trying To Wreck Up My Life
  9. Live And Learn
  10. Living In The Footsteps (Of Another Man)
  11. Have Some Mercy
  12. Cherry Baby (aka Come Softly To Me)
  13. Can You Remember (aka Baby Don't You Do It)
  14. Mash Up Illiteracy (aka Mash It Up)
  15. False Rasta (aka Rascal Man)
  16. It's A Shame
  17. So Long Jenny (So Long Baby)
  18. Get Ready
  19. You Must Believe Me
  20. I'm Still Waiting
  21. My Cecelia
  22. Is It Because I'm Black
  23. Worth Your Weight In Gold
  24. Consider Yourself



Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Delroy Wilson
Label Trojan Leverandør Import
Bestillingsnummer TJDDD217CD