Better Stop, Look And Listen - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

George McCormick & Earl Aycock

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Fifty-Fifty Honky Tonkin´
  2. I Guess You Don´t Care
  3. Hi There, Sweet Thing
  4. Don´t Add An Ex To Your Name
  5. The Sundown Train
  6. You´re High Tone Ways
  7. I´m Just Passing Through
  8. Flutter Bug
  9. Gold Wedding Band
  10. I Don´t Know Nothing About Nothing
  11. Don´t Fix Up The Doghouse
  12. I´ll Keep Your Name On File
  13. (If You) Got Anthing Good (You Better Save It
  14. Sweet Little Miss Blue Eyes
  15. Going Steady With The Blues
  16. Can I
  17. (All You´ve Given Me Is) Heartaches
  18. Take A Look At My Darlin´
  19. Cry Baby Cry
  20. Don´t, Don´t, Don´t (take 5)
  21. Remember And Regret
  22. Eleven Roses (And The Twelfth Is You)
  23. Done Gone
  24. Better Stop, Look And Listen
  25. The Blues Moved In This Morning
  26. After All We´ve Been Through
  27. Doubt
  28. Don´t, Don´t, Don´t (take 2)
  29. Don´t, Don´t, Don´t (take 3)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 29 Artist George McCormick & Earl Aycock
Label Bear Family Bestillingsnummer BCD17121