Bettye Swann (CD)

Bettye Swann

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don´t You Ever Get Tired (Of Hurting Me)?
  2. (My Heart Is) Closed For The Season
  3. I´m Lonely For You
  4. Don´t Touch Me
  5. Little Things Mean A Lot
  6. Cover Me
  7. Just Because You Can´t Be Mine
  8. Then You Can Tell Me Goodbye
  9. Sweet Dreams
  10. You´re Up To Your Same Old Tricks Again
  11. No Faith No Love
  12. Ain´t That Peculiar
  13. Don´t Let It Happen To Us
  14. Today I Started Loving You Again
  15. Words
  16. These Arms Of Mine
  17. Tell It Like It Is
  18. Stand By Your Man
  19. Chained & Bound
  20. Willie & Laura Mae Jones
  21. Angel Of The Morning
  22. Traces



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Bettye Swann
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ASK98841.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende