Between The Sun And The Moon (CD)

Brenda Russell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Make You Smile
  2. Too Cool For The Room
  3. Message
  4. Between The Sun And The Moon
  5. I Know You By Heart
  6. When You Comin' Back To Me
  7. Let Somebody Know
  8. Tracks Of My Tears
  9. Different Eyes
  10. Ain't No Smoke
  11. You Know Our Day Will Come
  12. It's A Jazz Day



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Brenda Russell
Label Dome Leverandør Gardners
Bestillingsnummer DOMECD50


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende